6980261334 Απέλλου 4, Τρεις Βαγιές, Ηράκλειο info@electrops.gr
 
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ELECTRO PS | Ηλεκτρολόγος - Ηλεκτρολογικές Εγκαταστάσεις Ηράκλειο Κρήτης
 
Η επιχείρησή μας “ELECTRO PS” η οποία βρίσκεται στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, παρέχει ποιοτικές ηλεκτρολογικές υπηρεσίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

Έχοντας τέλεια τεχνική κατάρτιση και με συνεχή ενημέρωση σε θέματα νέων τεχνολογιών, ο έμπειρος ηλεκτρολόγος και η ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας και έτοιμοι να αναλάβουν κάθε είδους ηλεκτρολογικά έργα, χαμηλής και μέσης τάσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Είμαστε κοντά σας ώστε να ελέγξουμε και να επιδιορθώσουμε τυχόν ηλεκτρολογικές βλάβες που αντιμετωπίζετε αλλά και για να αναλάβουμε πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εργασίες. 
 
 
 
 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις υψηλών προδιαγραφών σε οικίες, επαγγελματικούς χώρους και βιομηχανίες.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αλλαγή ή και επισκευή του ηλεκτρολογικού πίνακα της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ
Μπορούμε να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε ηλεκτρολογική βλάβη με συνέπεια και άριστο επαγγελματισμό. Αντιμετωπίζουμε από μικρά μέχρι μεγάλα ηλεκτρολογικά προβλήματα στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 

ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε την μελέτη, την επίβλεψη και την εγκατάσταση φωτισμού σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Ηράκλειο και σε όλη την Κρήτη.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ - ΣΧΕΔΙΑ ΔΕΗ

Πραγματοποιούμε έκδοση σχεδίων - πιστοποιητικών ΔΕΗ  παντός ισχύος αφού προηγηθεί έλεγχος της ηλεκτρικής εγκατάστασης που πρόκειται να ηλεκτροδοτηθεί και εφόσον τηρούνται όλες οι τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή και ασφαλή λειτουργία της.

ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ
Οι έμπειροι ηλεκτρολόγοι μας κατασκευάζουν δομημένη καλωδίωση και δίκτυα υπολογιστών σε επιχειρήσεις κάθε είδους καλύπτοντας τις ανάγκες της για ενδοεπικοινωνία μεταφέροντας εικόνα, φωνή και δεδομένα.

ΕΞΥΠΝΑ ΣΠΙΤΙΑ
Παρακολουθώντας στενά όλες τις νέες εξελίξεις του χώρου, μπορούμε να σας προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο εύκολη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Εμπιστευθείτε μας 
Τα ηλεκτρολογικά έργα μας ξεχωρίζουν για την ποιότητα κατασκευής, την υψηλού επιπέδου αισθητική και την ασφαλή λειτουργία τους. Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι υψηλών προδιαγραφών ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.
  Εμπιστευθείτε μας 
Απευθυνθείτε σε εμάς για οτιδήποτε αφορά ηλεκτρολογικά της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου και να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να μείνετε ικανοποιημένοι.
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Μη διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας, για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τον χώρο σας. Εξυπηρετούμε άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.